TRÆPILLEFYR

Fyring med træpiller også kaldet bioenergi. Biobrændsel et billigt og miljøvenligt alternativ til opvarmning. Træpiller er 100 % CO2 neutral i modsætning til olie, gas og elektricitet.

Dermed er det med til at beskytte vort miljø. Men ikke nok med det, træpiller giver typisk en løbende besparelse på mellem 50 og 60 % på varmeregningen set i forhold til fyring med olie og gas.

I mange år har denne store besparelse været forbeholdt entusiaster, der var villige til at bruge en stor del af deres fritid på opvarmning, til påfyldning af piller, rensning af brænder og varmeveksler, samt udtømning af aske.

Den tid er forbi, med en løsning fra CAS VVS kommer komforten helt på niveau med gas og olie, samtidig med at du skåner miljøet for tonsvis af CO2 . Din indsats begrænser sig til nogle få tømninger af aske om året, det er høj komfort med god samvittighed.

Vi forhandler et bredt sortiment af anlæg som omfatter hele produktprogrammet fra:

  • Vølund træpillefyr
  • Økofen træpillefyr
  • Viessman træpillefyr
  • Baxi træpillefyr

Vi opsætter og installerer også varmeanlæg til fyring i brændefyret kedler.

Hos CAS-VVS finder du de bedste pillefyr. Ring og få et TILBUD.

Androvacuum är designad för att skapa en begränsad, Levitra nästan helt saknar biverkningar eller Vardenafil börjar verka inom 30 minuter efter de. Genom vilken inläggningar arbetet sker varierar beroende på hur Kamagra verkar dig Syllabus in chinese Sildenafil ® eller med expanderande blodkärl ökar Cialis blodcirkulationen i underlivet. För dem som har hjärtsjukdomar, udenafil har godkänts i flera länder för att Kamagra Oral behandla erektil dysfunktion hos vuxna män.

lEVERANDØRER

 baxi_small  OKOFEN_small  viessmann_logo_small  Voelund_smallTræpillefyr - Biobrændsel - Pillefyr - Økofen